joulu

.

torstai 28. lokakuuta 2010

Askartelunurkkaukseni.. ei valmis vielä

Askartelunurkkaukseni makuuhuoneen nurkassa rupeaa muotoutumaan vähitellen. Peiliovet odottavat kiinnitystä (lauantaina pitäisi saada ne kiinni) ja osa tavaroista on vielä järjestelemättä.

Ohuet stanssit ovat Ikeasta ostetuissa koukuissa, toinen pitäisi vielä hankkia yläpuolelle.. ei ne stanssit tästä ainakaan vähene. ;)
Tussit ovat laatikossa pöydällä, värisävyt eri lokeroissa.


Ikeasta on ostettu myös pöydän yläpuolella olevat purkit. Niitäkin olisi hyvä olla toinen mokoma. Yhdessä purkissa sakset, toisessa hileitä, kolmannessa kimalleliimat ja neljännessä kyniä.
Ja Big Shot totta kai pöydän kulmalla.. en voisi enää askarrella ilman sitä. =)

Pöydän alla on mm. iso laatikko silppupaperia.


Vasemmalla puolella on kaksi cd-tornia, jotka olivat jo myynnissä.. mutta onneksi kukaan ei ostanut. ;) Sinne on kerääntynyt kaikkea mahdollista. Mm. cd-levyjä, jonne laitan kaikki leimasimeni (projekti kesken).


Selän takana on hyllykkö (vanhempieni luota löytämäni vanha "teini"hyllykkö). Alimmalla tasolla laatikoissa kukat, tarrat ja korttipohjat ja vieressä srkäppikansiot.


Keskihyllyllä 3D-kuvat sekä paperikot, joita en ole irroittanut.


Ylähyllyllä skräppipaperit, leikatut 3D-kuvat, leimatut kuvat, irroitetut paperit (ei silppu) sekä leimapaperit.


Hyllyn päällä leimatut tekstit, kiiltokuvat, bling bling ym., ruusut, pienet koristeet lokerikoissa sekä leikkureita ja taitostentekoalusta.

1 kommentti:

  1. Kiva nähdä että muillakin tavaraa riittää.. Näyttää varsin järjestelmälliseltä! Mulla on suurin ongelma silpun kanssa, miten säilyttää sitä niin että sitä olis kiva käyttää/tulis käytettyä.

    VastaaPoista